Expans is van Wilma Toering

De drive van Expans is om te ontzorgen. Expans is van Wilma Toering. Zij is ZZP’er en  allround vakkundig op facilitair-, project-en office management.

Geef haar een doel, een taak, een probleem of een project, en ze regelt het. ze is er goed in om zaken voor elkaar te krijgen. Ook al wordt het lastig, als ze er van overtuigd is dat ze op het goede spoor zit, dan gaat ze tot het uiterste. zaken beter kunnen, analyseert processen, vraagt door, zoekt naar oplossingen en zorgt vervolgens voor de uitvoering. Intuïtief voelt ze vaak een sfeer aan en daar anticipeert ze dan op.

Wilma Toering heeft de hoge hotelschool in Maastricht gedaan en is daarna jaren actief geweest in de hospitality industrie in binnen- en buitenland.

Zij heeft ruime ervaring in de facilitaire dienstverlening en voert  interim opdrachten uit. Daarnaast verruimt zij jaarlijks haar eigen denkvermogen door opleidingen te volgen waaronder Prince II projectmanagement, coaching, nlp, disc gedragsstijlen, de Bono denktechnieken.